Hemelse Modder zelf maken

Deze zondagochtend maar eens een poging ondernemen zelf de Hemelse Modder te maken. Gisteren wat inkopen gedaan, helaas de superkwaliteit chocolade gevonden dus we proberen het met Verkade Melk en Cote D’Or 86% puur. Ester heeft meegeholpen omdat je sommige handelingen niet in je eentje kan doen.

Alles ging goed, paar dingen konden beter/handiger: de rode keukenmachine was niet ideaal om het eigeel mee te mixen en luchtig te krijgen, handmixer was handeriger geweest en andere kom omdat in deze een domme bult in het midden zat. De gesmolten chocolade langzaam bij het eigeel doen ging ook niet 100% de langzaamste stand van de handmixer was nog te snel en daardoor werd het wat te snel plakkeriger. Maar eindresultaat zal wel gelukt zijn, het staat nu 4 uurtjes te rusten in de koelkast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.